Válasszon a menüből

Elnöki köszöntő

Örömmel köszöntöm a Mezőföldi Híd Akciócsoport virtuális kirakatában. Akciócsoportunk a Mezőföld szívében található 18 település összefogására épül, egy „járási” terület fed le. Az itt élők joggal büszkék településeikre, természeti értékeikre. Összefogásunk arra irányul, hogy komoly energiákat összpontosítsunk a terület fejlesztésére, és arra, hogy mindenki számára elérhetővé, használhatóvá tegyük kincseinket.

Működési területünkön igen öntudatos és elkötelezett emberek élnek, akik minden tőlük telhetőt megtesznek településükért. Kapcsolatunk a partnerségre épül, ezért állandó és folyamatos párbeszédre törekszünk, melynek eredményeként megépülhetnek azok a „hidak”, melyek élő kapcsolatot jelenthetnek egy-egy település civiljei, vállalkozói és önkormányzatai között.

Bár akciócsoportunk tervei távlatokba nyúlóak, az internet világában pedig néhány kattintással akár távoli tájakra is eljuthatunk, meggyőződésem, hogy nem csupán a világhálón keresztül érdemes közelebbi kapcsolatba kerülni velünk. 
 
Szomszédoljunk, látogassuk meg személyesen is egymást! 

Ötleteljünk közösen ennek a csodálatos vidéknek a felvirágoztatásáért! 

Jó böngészést és kellemes találkozásokat kívánok!

                    Márok Csaba
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület elnöke

Elnöki köszöntő

Örömmel köszöntöm a Mezőföldi Híd Akciócsoport virtuális kirakatában. Jó böngészést és kellemes találkozásokat kívánok!

Márok Csaba
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület elnöke ...tovább

Eseménynaptár

<   2024. június    >
H K Sz Cs P Sz V

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30